Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

RS Olympic Ridebukse FS

Produktnummer: 3008-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

RS Olympic Ridebukse FS er en førsteklasses ridebukse som tilbyr både stil, komfort og optimal ytelse for den dedikerte rytteren.

Ridebuksen er laget av et høykvalitets og elastisk stoff som gir god bevegelsesfrihet og komfort under ridningen. Den har en tettsittende passform som gir en flatterende silhuett og optimal kontakt med hesten.

Olympic Ridebukse FS har en fullseat silikon grip, som gir ekstra stabilitet og godt grep i salen. Dette bidrar til å opprettholde en solid og balansert posisjon under ridningen, spesielt under krevende øvelser og konkurranser.

Ridebuksen har en moderne og elegant design med fine detaljer og er tilgjengelig i forskjellige farger. Den har også praktiske lommer foran og bak, som gir mulighet for oppbevaring av små nødvendigheter under rideturen.

RS Olympic Ridebukse FS er det ultimate valget for den ambisiøse rytteren som søker en førsteklasses ridebukse med høy kvalitet, stil og funksjonalitet. Uansett om du trener eller konkurrerer på høyt nivå, vil denne ridebuksen gi deg den nødvendige støtten og komforten du trenger for å oppnå suksess på rideturen.

Min side