Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

RS Pussestein

Produktnummer: 19673000
EAN: 7071709016800
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

RS Pussestein er et praktisk verktøy for rengjøring og stell av hestens pels og utstyr. Denne pussesteinen er spesielt utviklet for å fjerne smuss, flekker og harde avleiringer fra forskjellige overflater.

Pussesteinen er laget av et slitesterkt materiale med en grov overflate som hjelper til med å skrubbe bort smuss og flekker. Den kan brukes på hestens pels, utstyr som saler, børster og bitt, samt andre overflater som er utsatt for smuss og avleiringer.

For å bruke pussesteinen, fukter du den og gnir den forsiktig over området du ønsker å rengjøre. Den grove overflaten bidrar til å løsne og fjerne smuss effektivt. Vær forsiktig når du bruker pussesteinen for å unngå å skade eller ripe overflaten.

RS Pussestein er et pålitelig og populært produkt som brukes av mange hesteeiere og stallpersonell. Den er et nyttig verktøy for å opprettholde en ren og velstelt pels og for å holde utstyret i god stand.

Det er viktig å følge bruksanvisningen og bruke pussesteinen forsiktig for å unngå skader på overflatene. Rengjøring og stell av hesten din skal være en omsorgsfull opplevelse, og RS Pussestein kan være til hjelp for å oppnå dette.

Min side