Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

RS Refleksvest

Produktnummer: 4021-master
Fra: inkl. mva.
Barn/Voksen

RS Refleksvest er et viktig sikkerhetsutstyr som bidrar til å øke synligheten og sikkerheten i mørke eller dårlige lysforhold. Denne refleksvesten er spesielt designet for ryttere og hestefolk, og er et pålitelig verktøy for å bli sett og være trygg på veien.

Vesten er laget av høykvalitets reflekterende materiale som gjenspeiler lys fra biler, gatebelysning og andre lyskilder. Dette gjør at du blir synlig på lang avstand, og bidrar til å redusere risikoen for ulykker eller sammenstøt.

RS Refleksvest har en justerbar passform som gjør det enkelt å tilpasse den til din egen størrelse og preferanse. Den kan brukes over vanlige klær eller rideutstyr, og gir god bevegelsesfrihet og komfort under aktivitet.

Vesten er utstyrt med reflekterende detaljer og striper på forsiden, baksiden og sidene, som gir en 360-graders synlighet. Den har også praktiske lommer eller lommer med glidelås for å oppbevare små nødvendigheter som mobiltelefon eller nøkler.

RS Refleksvest er et essensielt sikkerhetsutstyr som vil være en verdifull del av ditt rideutstyr. Den hjelper deg med å være synlig og trygg på veien, og sørger for at du kan nyte rideopplevelsen med økt sikkerhet og trygghet.

Min side