Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

RS Sikkerehetsvest Flexi Soft Voksen

Produktnummer: 4011-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

RS Sikkerhetsvest er et pålitelig og viktig sikkerhetsutstyr for ridning og andre aktiviteter med høy risiko for fall eller skader. Vesten er designet for å gi optimal beskyttelse og komfort til rytteren.

Sikkerhetsvesten er laget av slitesterkt materiale som er konstruert for å tåle påkjenningene ved ridning. Den er utformet med fokus på sikkerhet og oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for å gi pålitelig beskyttelse.

RS Sikkerhetsvest er utstyrt med polstringer og beskyttende paneler som gir ekstra støtdemping og beskyttelse i de mest utsatte områdene som rygg, bryst og sider. Vesten har en justerbar passform med borrelås eller spenner, slik at den kan tilpasses individuelle preferanser og kroppsfasong.

Denne sikkerhetsvesten gir rytteren trygghet og beskyttelse uten å begrense bevegelsesfriheten. Den er designet for å være lett og komfortabel å ha på seg, slik at rytteren kan opprettholde en naturlig og ubegrenset bevegelse.

RS Sikkerhetsvest er et viktig utstyr for enhver rytter som prioriterer sikkerhet. Den gir nødvendig beskyttelse og sikkerhet under ridning, og er et pålitelig valg for å minimere risikoen for skader og ulykker.

Min side