Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

RS Softgrip Børste m/Hestehår

Produktnummer: 19093006
EAN: 7071709003251
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

RS Softgrip Børste med Hestehår er et luksuriøst og effektivt verktøy for børsting og stell av hestens pels. Denne børsten har et eksklusivt design med hestehår som bust, noe som gir en unik og skånsom børsteopplevelse.

Børsten har et ergonomisk utformet håndtak med en myk og behagelig softgrip. Dette gir et komfortabelt og sikkert grep under bruk, og gjør det enkelt å håndtere og manøvrere børsten.

RS Softgrip Børste med Hestehår er spesielt egnet for å gi en jevn og glansfull finish på hestens pels. Hestehåret er skånsomt mot hestens hud samtidig som det effektivt løser opp smuss og løse hår, og distribuerer de naturlige oljene i pelsen for en sunn og skinnende glans.

Børsten kan brukes på hele hestens kropp, og er spesielt effektiv på områder med behov for ekstra glans og jevnhet, som man, hale og kropp.

RS Softgrip Børste med Hestehår er et pålitelig verktøy som vil være en verdifull del av ditt stelleutstyr. Den hjelper deg med å opprettholde en velstelt og glansfull pels på hesten din, samtidig som den gir en luksuriøs børsteopplevelse for både deg og hesten.

Min side