Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

RS Softgrip Dandy Børste m/Håndstropp

Produktnummer: 19103006
EAN: 7071709003268
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

RS Softgrip Dandy Børste med håndstropp i blått er et praktisk verktøy for børsting og stell av hestens pels. Denne dandy-børsten er spesielt designet for å fjerne smuss, støv og løse hår fra hestens kropp på en skånsom og effektiv måte.

Børsten har et ergonomisk utformet håndtak med en myk og behagelig softgrip i blå farge. Dette gir et komfortabelt og sikkert grep under bruk, og gjør det enkelt å håndtere og manøvrere børsten.

RS Softgrip Dandy Børste er utstyrt med myke busthår som glir gjennom hestens pels uten å irritere eller skade. Den bidrar til å fjerne smuss, støv og løse hår samtidig som den gir en skånsom og behagelig børsteopplevelse.

Børsten har en praktisk håndstropp som sikrer at den sitter godt på hånden under bruk. Dette gjør det enkelt å holde og bruke børsten, og gir bedre kontroll og presisjon under børsting.

RS Softgrip Dandy Børste med håndstropp i blått er et pålitelig verktøy som vil være en verdifull del av ditt stelleutstyr. Den hjelper deg med å opprettholde en ren og velstelt pels på hesten din, og gir en behagelig børsteopplevelse for både deg og hesten.

Min side