Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

RS Softgrip Flexi Børste m/Håndstropp

Produktnummer: 19123006
EAN: 7071709003282
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

RS Softgrip Flexi Børste med håndstropp i blått er et allsidig verktøy for børsting og stell av hestens pels. Denne børsten har en fleksibel og myk bust som tilpasser seg hestens kropp og gir en skånsom børsteopplevelse.

Børsten har et ergonomisk utformet håndtak med en myk og behagelig softgrip i blå farge. Dette gir et komfortabelt og sikkert grep under bruk, og gjør det enkelt å håndtere og manøvrere børsten.

RS Softgrip Flexi Børste er utstyrt med myke busthår som glir gjennom hestens pels uten å irritere eller skade. Den tilpasser seg hestens kropp og gir en skånsom børsteopplevelse, samtidig som den effektivt fjerner smuss, støv og løse hår.

Børsten har en praktisk håndstropp som sikrer at den sitter godt på hånden under bruk. Dette gir bedre kontroll og presisjon under børsting, og gjør det enkelt å holde og bruke børsten.

RS Softgrip Flexi Børste med håndstropp i blått er et pålitelig verktøy som vil være en verdifull del av ditt stelleutstyr. Den hjelper deg med å opprettholde en ren og velstelt pels på hesten din, samtidig som den gir en behagelig børsteopplevelse for både deg og hesten.

Min side