Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

RS Striglesett

Produktnummer: 1975-master
Fra: inkl. mva.
Farge

RS Striglesettet er en komplett og praktisk løsning for strigling og stell av hesten din. Dette settet inneholder alt du trenger for å holde hestens pels i god stand.

Striglesettet består av flere viktige verktøy, inkludert en roterende massasjebørste, en gummi børste, en stiv børste og en myk børste. Disse forskjellige børstene er designet for å takle forskjellige oppgaver og gi en grundig rengjøring og strigling av hestens pels.

Roterende massasjebørste er ideell for å massere og stimulere hestens muskler mens du strigler. Den gir en behagelig og beroligende opplevelse for hesten din.

Gummi børsten er perfekt for å fjerne smuss og løse hår. Den er også effektiv for å løsne tørket gjørme og skitt fra hestens pels.

Stiv børste er spesielt utviklet for å fjerne dypere smuss og løse hår fra hestens pels. Den er ideell for bruk på grovere deler av hestens kropp, som beina eller manen.

Myk børste er designet for en mer delikat strigling, spesielt på sensitive områder som hestens ansikt eller magen. Den gir en myk og behagelig opplevelse for hesten.

RS Striglesettet gir deg allsidigheten og de nødvendige verktøyene for å opprettholde en ren og velstelt hestepels. Enten du strigler før en konkurranse eller bare ønsker å gi hesten din ekstra omsorg, er dette settet et pålitelig og praktisk valg.

Min side