Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

RS Svetteskrape i Metal

Produktnummer: 19043001
EAN: 7071709002988
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

RS Svetteskrape i metall i sort er et praktisk verktøy for fjerning av svette og fuktighet fra hestens kropp etter trening eller fysisk aktivitet. Denne svetteskrapen er laget av holdbart metallmateriale som sikrer langvarig bruk.

Svetteskrapen har en flat og glatt overflate som effektivt fjerner overskytende væske og bidrar til å tørke hestens pels raskt. Den er spesielt utformet for å skrape større områder av hestens kropp på en effektiv måte.

Med RS Svetteskrape i metall i sort kan du raskt og enkelt fjerne svette fra hestens hals, rygg og sider. Dette bidrar til å forhindre overoppheting og ubehag for hesten.

Svetteskrapen har et ergonomisk utformet håndtak som gir et godt og komfortabelt grep under bruk. Den er lett å håndtere og manøvrere rundt hestens kropp.

RS Svetteskrape i metall i sort er et pålitelig verktøy som vil være en verdifull del av ditt utstyr for stell og pleie av hesten. Den hjelper deg med å opprettholde en rask og effektiv tørking av hestens pels etter trening, og sikrer at hesten er komfortabel og tørr.

Min side