Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

RS Trimmekniv

Produktnummer: 19774000
EAN: 7071709014554
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

RS Trimmekniven er et praktisk verktøy som brukes til trimming og stell av hestens pels. Denne trimmekniven er spesielt designet for å fjerne overskuddspels og gi en jevn og velstelt utseende.

Trimmekniven har en skarp og presis knivblad laget av rustfritt stål. Dette bladet er ideelt for å trimme bort uønsket pelsvekst, spesielt på områder som man og hale. Det gir mulighet for nøyaktig og kontrollert trimming, slik at du kan oppnå ønsket resultat.

RS Trimmekniven har et ergonomisk håndtak som gir et godt og komfortabelt grep. Dette gjør det enkelt å bruke trimmekniven med presisjon og kontroll.

Trimming er en viktig del av hestens stell, spesielt for utstillinger og konkurranser. RS Trimmekniven gir deg et pålitelig verktøy for å oppnå en velstelt og profesjonell utseende pels på hesten din.

Det er viktig å bruke trimmekniven med forsiktighet og følge instruksjonene for sikker bruk. Vær oppmerksom på hestens reaksjon og sensitivitet under trimming for å sikre en trygg og komfortabel opplevelse for hesten din.

Min side