Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Sjabrak

Salunderlag kommer i alle slags former, design og materialer. Et høykvalitets salunderlag vil hjelpe deg med å beskytte ryggen på hesten din. Et salunderlag har mange forskjellige fordeler, og vi vil gjerne fortelle deg mer om salunderlag og hjelpe deg med å velge det rette for hesten din.

Hva er formålet med et salunderlag?
Et salunderlag har flere formål. Et salunderlag absorberer svettemoisturen fra hesten din, og holder den borte fra salen. Våre salunderlag er laget av høykvalitets pustende materiale, som er flinke til å regulere svettemoistur. For det andre fungerer det også som en støtdemper, noe som betydelig forbedrer brukskomforten på hestens rygg. Denne absorberende rollen blir lettet av det myke fyllet. For hester med sensitiv hud eller klippede hester, har vi utviklet serien Skin Friendly Saddle Pad, som forhindrer gnaging eller sjaving. Dette er til stor hjelp for ryttere med hester som sliter med gnagemerker. Et salunderlag har raskt blitt et statement-stykke i ryttersporten. For å ha det komplette Kentucky-utseendet, matcher våre salunderlag de fleste av våre andre produkter.

Salunderlag for dressur
Et dressursal har rett front og krever et passende salunderlag. For å passe med salen, er også dressursalunderlaget designet med en rett front. Våre salunderlag er tilgjengelige i forskjellige farger og design og kan derfor matches perfekt med ditt rideantrekk. Et matchende fluenett og bandasjer fullfører utseendet. For konkurranser og shows har vi salunderlag med perler og rhinestones langs kanten for et ekstra showelement.

Salunderlag for sprang
Våre sprangsalunderlag er avrundet i fronten og har en støtdempende funksjon ved hopp. Våre sprangsalunderlag kan også brukes for rekreasjonsridning med en allsidig sal. Som med våre andre kolleksjoner kan du velge et salunderlag fra et utvalg av forskjellige farger, for å passe stilen til ditt eget rideantrekk. Da kan du alltid matche med hesten din.

Hva er forskjellen mellom et salunderlag og en numnah?
En numnah er veldig lik et vanlig salunderlag når det gjelder funksjonalitet. Den største forskjellen mellom et salunderlag og en numnah er formen. Et salunderlag kommer i dressur- og sprangform, en numnah er formet som en sal, men litt større.

Min side