Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Stall og Hengerkamera Sett - 2,4 GHz -

Produktnummer: 14370000
EAN: 4018653033661
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Stallkameraet og den 2,5-tommers LCD-skjermen gir optimal overvåking av dyrene dine, spesielt under viktige hendelser som før, under og etter fødsel. Dette systemet sikrer bekvemmelighet for deg og en stressfri opplevelse for dyrene dine under fødselen.

Det høykvalitets kameraet har en IP54-klassifisering, noe som gjør det motstandsdyktig mot støv og vannsprut. Det er utstyrt med nattsynsoptikk som gir klar sikt på opptil 15 meter, selv under dårlige lysforhold. Kameraet har også lydopptaksmuligheter og en vidvinkellinse på 90°, noe som sikrer omfattende dekning.

Med en imponerende rekkevidde på 1200 meter i direkte synslinje, kan du overvåke dyrene dine fra betydelig avstand. Systemet er enkelt å installere og gir problemfri oppsett og bruk.

Videre kan kameraet kobles til en TV, slik at du kan se opptakene på en større skjerm hvis ønskelig. Det kan også brukes som et hengende kamera, noe som gir fleksibilitet i posisjonering og bruk.

Alt i alt tilbyr dette stallkamerasystemet med LCD-skjerm pålitelig og effektiv overvåking, og sikrer velferd og sikkerhet for dyrene dine under viktige perioder.

Min side