Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Sticky Trap Horse Fly Trap Glue

Produktnummer: 18330500
EAN: 3308083060162
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Sticky Trap Horsefly Trap 500 ml er spesielt utviklet for å fange hestebrems, klegg, fluer og andre irriterende insekter uten bruk av giftstoffer. Dette fluefangerlimet er laget med naturlige mineraler og har en lysebrun farge som ikke tiltrekker seg andre arter som sommerfugler og bier. Limet har en langvarig effekt og kan vare opptil 20 uker.

Sticky Trap har en klebrig effekt som er spesielt utformet for å tiltrekke seg små, bitende eller stikkende insekter, samtidig som det er ufarlig for mennesker og andre dyr. Vi anbefaler imidlertid å henge opp fluefangeren utenfor rekkevidde for barn og dyr, da det kan være vanskelig å fjerne limet fra pelsen deres. Det beste er å henge fluefangeren utenfor gjerdet, omtrent 80 cm over bakken, slik at dyrene ikke kan nå den.

Bruksområdet for Sticky Trap Horsefly Trap er enkelt. Påfør limet på fluefangeren. Fluefangeren kan være laget av forskjellige materialer, men plast er å foretrekke. Vi anbefaler å bruke en svart bøtte som henges opp ned i et åpent område, slik at den kan bevege seg med vinden og bli oppvarmet. Påføringen av limet kan gjøres med en liten pensel. Bøttene er enkle å rengjøre og kan brukes sesong etter sesong.

Vi tilbyr bøtter med snor som er klare til å henges opp, samt en pensel for å påføre Sticky Trap-limet.

Min side