Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Stigbøyle Reflex -Voksen/120 mm- Sort m/Flagg

Produktnummer: 90554001
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

REFLEX stigbøylen er spesielt designet for å tilby maksimal komfort under ridning. Dette innovative produktet kombinerer avansert teknologi og høykvalitets materialer for å støtte rytterens behov.

Kjernen i REFLEX stigbøylen er den brede trinnet laget av forsterket glassfiber, som er festet på et støtdempende lag. Dette trinnet kan vippes bakover for å følge fotens naturlige bevegelser mens du rir. Denne unike mekanismen bidrar til å frigjøre spenninger i knær og ledd, noe som gir en mer behagelig og ergonomisk rideoverflate.

REFLEX stigbøylen er mer enn bare funksjonell; den er designet med tanke på rytterens velvære, og reduserer belastningen på kroppen ved å tilpasse seg dine bevegelser. Dette gjør den ideell for ryttere på alle nivåer, spesielt de som ønsker å minimere belastningsskader eller som allerede opplever smerte under ridning.

Enten du er en konkurranserytter eller en fritidsrytter, vil REFLEX stigbøylen gi deg økt komfort og støtte, slik at du kan nyte hver tur til det fulleste.

Min side