Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

StripHair Gentle Groomer

Produktnummer: 19683001
EAN: 863765000230
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

StripHair Gentle Groomer er et allsidig og skånsomt verktøy for stell og pleie av hestens pels. Denne grooming-børsten er spesielt designet for å fjerne løse hår, smuss og støv fra hestens kropp på en skånsom og effektiv måte.

StripHair Gentle Groomer er laget av et unikt materiale som er mykt og fleksibelt, samtidig som det er holdbart og slitesterkt. Den har en spesiell tekstur som bidrar til å løsne og fjerne dødt hår og smuss uten å irritere eller skade hestens hud.

Med StripHair Gentle Groomer kan du enkelt stryke og massere hestens pels for å fremme blodsirkulasjonen og stimulere produksjonen av naturlige oljer, som resulterer i en sunn og glansfull pels. Børsten er også ideell for å fjerne overflødig vann eller svette etter trening eller vask.

Groomeren har en ergonomisk design som passer komfortabelt i hånden, noe som gjør den enkel å bruke og manøvrere rundt hestens kropp. Den kan brukes på alle deler av hesten, inkludert rygg, sider, man og hale.

StripHair Gentle Groomer er et pålitelig og populært produkt som brukes av mange hesteeiere og stallpersonell. Den gir en skånsom og behagelig grooming-opplevelse for hesten din samtidig som den hjelper deg med å opprettholde en sunn og velstelt pels.

Min side