Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Suedwind Boston Ultima RS

Produktnummer: 2501-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Suedwind Boston Ultima RS er en førsteklasses ridestøvel som kombinerer stil, komfort og funksjonalitet. Disse støvlene er designet for å imøtekomme de høyeste kravene til ryttere og gir enestående ytelse i ridearenaen.

Støvlene er laget av høykvalitets lær av beste kvalitet, noe som gir dem en holdbar og luksuriøs finish. De har en klassisk og elegant design med en slank passform som gir et sofistikert utseende.

Suedwind Boston Ultima RS har en glidelåslukking på baksiden som gjør det enkelt å ta støvlene av og på. Glidelåsen er beskyttet av en elastisk rem med trykknapp for ekstra sikkerhet og stil.

Støvlene har en anatomisk formet fot og en myk innersåle som gir komfort og støtte til foten under ridning. De har også en stabil og fleksibel såle som gir godt grep og kontakt med stigbøylen.

Med sin førsteklasses kvalitet og detaljerte håndverk er Suedwind Boston Ultima RS en støvel for ryttere som verdsetter det beste innen stil og ytelse. De er egnet for både hverdagsridning og konkurranser, og vil gi deg den nødvendige komforten og støtten for en vellykket ridetur.

- Førsteklasses ridestøvel av høy kvalitet
- Laget av beste kvalitet lær
- Glidelåslukking på baksiden for enkel på- og avtagning
- Anatomisk formet fot og myk innersåle for komfort
- Stabil og fleksibel såle for godt grep
- Egnet for både hverdagsridning og konkurranser

Min side