Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Suedwind French Calf Soft Chap

Produktnummer: 2513-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Suedwind French Calf Soft Chap er en myk og behagelig gamasje som er designet for optimal passform og komfort. Disse gamasjene kombinerer funksjonalitet, stil og slitestyrke for å gi en førsteklasses ridetilfredshet.

Gamasjene er laget av høykvalitets fransk kalveskinn som gir en luksuriøs og myk følelse. De har en elastisk panel langs leggen for å sikre en tett og komfortabel passform.

Suedwind French Calf Soft Chap har en glidelås på baksiden som gjør det enkelt å ta gamasjene av og på. Glidelåsen er beskyttet av en elastisk rem med trykknapp for ekstra sikkerhet og stil.

Gamasjene har en forsterket fot for økt holdbarhet og beskyttelse. De har også en elastisk fotrem som holder gamasjene på plass og forhindrer at de sklir ned under ridning.

Disse gamasjene er ideelle for både hverdagsridning og konkurranser. De gir god beskyttelse og komfort samtidig som de gir en stilig og profesjonell utseende.

Suedwind French Calf Soft Chap er den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet, stil og holdbarhet. De vil være en pålitelig følgesvenn under dine rideturer, og vil gi deg den nødvendige komforten og støtten du trenger.

- Myk og behagelig gamasje av høy kvalitet
- Laget av fransk kalveskinn for luksuriøs følelse
- Elastisk panel for tett og komfortabel passform
- Glidelåslukking på baksiden for enkel på- og avtagning
- Elastisk rem med trykknapp for ekstra sikkerhet og stil
- Forsterket fot for økt holdbarhet og beskyttelse
- Ideell for både hverdagsridning og konkurranser

Min side