Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Suedwind Oxford Winter Contrace Icelock

Produktnummer: 2504-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Suedwind Oxford Winter Contrace Icelock er en robust og varm vinterstøvel designet for å gi pålitelig beskyttelse og komfort i kaldt og utfordrende vintervær. Disse støvlene kombinerer funksjonalitet, stil og teknologi for å møte de høyeste kravene til ryttere.

Støvlene er laget av slitesterkt og vanntett materiale som holder føttene tørre og beskyttet mot snø, is og fuktighet. De har en moderne design med en elegant og slank passform som gir et sofistikert utseende.

Suedwind Oxford Winter Contrace Icelock er utstyrt med Icelock-teknologi, som gir eksepsjonell grep og stabilitet på glatte overflater. Den spesielle sålen har en unik konstruksjon som forhindrer glidning og gir tryggere trinn under isete forhold.

Støvlene har en varm og behagelig fôring som holder føttene varme selv i ekstrem kulde. De har også en justerbar borrelåsrem rundt ankelen for å sikre en tett passform og forhindre snø eller kulde i å trenge inn.

Med sin førsteklasses kvalitet og detaljerte håndverk er Suedwind Oxford Winter Contrace Icelock en støvel for ryttere som verdsetter det beste innen stil, komfort og sikkerhet. De er egnet for vinteraktiviteter og ridning, og vil gi pålitelig varme, beskyttelse og grep under ekstreme værforhold.

- Robust og varm vinterstøvel av høy kvalitet
- Vanntett og slitesterkt materiale
- Icelock-teknologi for eksepsjonell grep på glatte overflater
- Moderne design med elegant og slank passform
- Varm og behagelig fôring
- Justerbar borrelåsrem for tett passform
- Ideell for vinteraktiviteter og ridning

Min side