Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Svetteskrape 2 Hånds

Produktnummer: 19404001
EAN: 735002089078 9
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Svetteskrapen i plast er et praktisk verktøy for fjerning av svette og fuktighet fra hestens kropp etter trening eller fysisk aktivitet. Denne svetteskrapen er spesielt designet for å effektivt fjerne overskytende væske og bidra til å tørke hestens pels raskt.

Svetteskrapen er laget av slitesterk plast og har en V-formet design som gjør den enkel å bruke med begge hender. Denne funksjonen gjør det mulig å skrape større områder av hestens kropp samtidig, noe som sparer tid og gjør prosessen mer effektiv.

V-plast svetteskrapen er utformet for å være skånsom mot hestens hud samtidig som den fjerner svette og fuktighet. Den glatte overflaten sikrer at den ikke skader eller irriterer hesten under bruk.

Med svetteskrapen kan du raskt og enkelt fjerne svette fra hestens hals, rygg og sider. Dette bidrar til å forhindre overoppheting og ubehag for hesten.

Svetteskrapen i plast er et pålitelig verktøy som vil være en verdifull del av ditt utstyr for stell og pleie av hesten. Den hjelper deg med å opprettholde en rask og effektiv tørking av hestens pels etter trening, og sikrer at hesten er komfortabel og tørr.

Min side