Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Uncle Jimmy's Squeezy Buns - 15stk -

Produktnummer: 18633001
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Uncle Jimmy's Squeezy Buns er en naturlig og næringsrik godbit for hesten din. Disse godbitene inneholder kvalitetsingredienser som vil tilfredsstille selv den mest kresne hesten. En av de unike egenskapene til Squeezy Buns er at de er individuelt innpakket for å bevare friskheten og for å eliminere rot og søl. Dette gjør Squeezy Buns til et praktisk alternativ for hesteeiere som ønsker å gi hesten sin en godbit uten å bekymre seg for å måtte ta med seg en stor pose eller boks.

Squeezy Buns er også en perfekt måte å medisinere hesten din på. De er myke og formbare, og kan enkelt brukes som en "pillelomme" for å få hesten til å ta medisinene sine uten å motsette seg det. Squeezy Buns er et flott alternativ for hester som er kresne når det gjelder medisinering.

Med konkurransedyktige priser og Uncle Jimmy's kvalitetsgaranti, kan du være trygg på at Squeezy Buns vil være en hit blant hesteeiere. Disse godbitene kommer i en praktisk størrelse på 11 oz og inneholder 15 individuelt innpakkede stykker, som gjør dem enkle å ta med seg og praktiske å gi til hesten din.

Squeezy Buns har blitt en favoritt blant tusenvis av hesteeiere og har et omdømme for å være en sunn, naturlig og velsmakende godbit. Hvis du vil gi hesten din en belønning eller medisinere den på en enkel og praktisk måte, kan du prøve Uncle Jimmy's Squeezy Buns - det ultimate valget for sunn og praktisk hestegodbit!

Min side