Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Y/elm Hybrid Helmet 1.0 -M54-58- Black

Produktnummer: 45003001
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Hybrid 1.0-hjelmen er vårt første produkt. Som en pioner innenfor rytterbeskyttelse er den utviklet for å beskytte rytterens hode mot lineære og vinklede slag. Bygget med en MIPS-drevet lavfriksjonslag i hjelmen for å motvirke rotasjonskraft, en ABS sikkerhetsskall som sprer støtenergien, og en Polymer fusion kjerne for overlegen støtabsorpsjon, gir Hybrid 1.0 fullstendig beskyttelse ved fallulykker. Den inkluderer også et justerbart passform-system, en magnetisk sikkerhets-spenne for rask låsing av hakestroppen, og justerbar toppventilasjon. Når du rir hardt eller tar hesten av den vanlige stien, har Hybrid 1.0 deg dekket.

Hybrid 1.0-hjelmen er testet og godkjent i henhold til VG1.040-standarden.

Vinkelbeskyttelse. — MIPS-system.

De fleste moderne ridehjelmer beskytter bare mot lineær kraft, som å slippe en hjelm rett ned på bakken. Men fall fra en hest i bevegelse vil inkludere en vinklet påvirkning. Disse påvirkningene kan forårsake rotasjonsbevegelse, som kan strekke hjernen og føre til alvorlige skader. Hybrid 1.0 er bygget med MIPS-rotasjonsbeskyttelsessystem for å minimere denne typen skader. MIPS-systemet reduserer rotasjonsbevegelsen gjennom et lavfriksjonslag inne i hjelmen som tillater flerretningell bevegelse på 10-15 mm ved visse vinklede påvirkninger. Laget er spesielt konstruert for å hjelpe til med å redusere og motvirke rotasjonskraft.

  • Varsel. Tocsen krasjsensor.

Hybrid 1.0-hjelmen er designet for å kunne legge til Tocsens krasjsensor for ryttere som ønsker å forbedre sikkerheten sin. Tocsens krasjsensor lar ryttere være ute og omkring med hesten sin uten å risikere å bli kuttet av fra sivilisasjonen. I en nødsituasjon utløser sensoren en SMS- og APP-melding med rytterens posisjon til ICE og Tocsen-redningsfellesskapet direkte etter et fall. Tocsen-redningsfellesskapet består av over 30 000 ryttere, syklister, turgåere og andre som bruker den gratis sikkerhetsappen. På denne måten vil de nærmeste brukerne i nærheten varsles. Og ryttere som faller og føler seg OK kan gi et OK-signal fra appen når som helst. Sensoren fungerer i omtrent tre måneder og kan enkelt lades opp via micro USB, og er vanntett.

  • Lys. Silva hodelykt.

Silvas rykte for å lage høytytende allværslykter for utendørsaktivit

Min side