Skip to main content
Til toppen
Fleksibel betalingsløsning
Over 100 000 varer på lager
Sendes idag*

Y/elm Hybrid Helmet 1.0 -M54-58- Yellow

Produktnummer: 45003007
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Hybrid 1.0-hjelmen er vårt første produkt. Som en pioner innenfor rytterbeskyttelse er den utviklet for å beskytte rytterens hode mot lineære og vinklede slag. Bygget med en MIPS-drevet lavfriksjonslag i hjelmen for å motvirke rotasjonskraft, en ABS sikkerhetsskall som sprer støtenergien, og en Polymer fusion kjerne for overlegen støtabsorpsjon, gir Hybrid 1.0 fullstendig beskyttelse ved fallulykker. Den inkluderer også et justerbart passform-system, en magnetisk sikkerhets-spenne for rask låsing av hakestroppen, og justerbar toppventilasjon. Når du rir hardt eller tar hesten av den vanlige stien, har Hybrid 1.0 deg dekket.

Hybrid 1.0-hjelmen er testet og godkjent i henhold til VG1.040-standarden.

Vinkelbeskyttelse. — MIPS-system.

De fleste moderne ridehjelmer beskytter bare mot lineær kraft, som å slippe en hjelm rett ned på bakken. Men fall fra en hest i bevegelse vil inkludere en vinklet påvirkning. Disse påvirkningene kan forårsake rotasjonsbevegelse, som kan strekke hjernen og føre til alvorlige skader. Hybrid 1.0 er bygget med MIPS-rotasjonsbeskyttelsessystem for å minimere denne typen skader. MIPS-systemet reduserer rotasjonsbevegelsen gjennom et lavfriksjonslag inne i hjelmen som tillater flerretningell bevegelse på 10-15 mm ved visse vinklede påvirkninger. Laget er spesielt konstruert for å hjelpe til med å redusere og motvirke rotasjonskraft.

  • Varsel. Tocsen krasjsensor.

Hybrid 1.0-hjelmen er designet for å kunne legge til Tocsens krasjsensor for ryttere som ønsker å forbedre sikkerheten sin. Tocsens krasjsensor lar ryttere være ute og omkring med hesten sin uten å risikere å bli kuttet av fra sivilisasjonen. I en nødsituasjon utløser sensoren en SMS- og APP-melding med rytterens posisjon til ICE og Tocsen-redningsfellesskapet direkte etter et fall. Tocsen-redningsfellesskapet består av over 30 000 ryttere, syklister, turgåere og andre som bruker den gratis sikkerhetsappen. På denne måten vil de nærmeste brukerne i nærheten varsles. Og ryttere som faller og føler seg OK kan gi et OK-signal fra appen når som helst. Sensoren fungerer i omtrent tre måneder og kan enkelt lades opp via micro USB, og er vanntett.

  • Lys. Silva hodelykt.

Silvas rykte for å lage høytytende allværslykter for utendørsaktivit

Min side