Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Eczema Rug w/Hood

Produktnummer: 2400-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse (cm)

Det perfekte dekkenet for hester som lider av eksem, sommerkløe eller har veldig sensitiv hud.
- Ultimat beskyttelse
- Hurtigtørkende
- Svetteabsorbering
- Antibakteriell
- Leveres med halsstykke

Hva er spesielt
Det perfekte dekkenet for hester som lider av eksem, sommerkløe eller har veldig sensitiv hud. Dette Sweet Itch-dekkenet er designet for å beskytte hesten din mot irriterende fluer og insekter og forhindre at hesten gnir seg. For å beskytte hesten din fullstendig, har dekkenet et halsstykke som går opp til ørene.

Når hester med eksem eller sommerkløe svetter mye, kan det forverre tilstanden deres. Hesten kan oppleve økt kløe og bakteriell og soppvekst, som vil føre til sekundære infeksjoner og forsinke helingsprosessen. Derfor er det viktig å merke seg at Sweet Itch-dekkenet har et hurtigtørkende materiale som garanterer at hesten din ikke svetter under dekkenet.

Stoff og materialer
Stoffet er sterkt, pustende og veldig smidig for å gi hesten din den beste komforten. Takket være dekkenets lyse farge vil det reflektere solstrålene og ikke absorbere varme.

Form og størrelse
Dette dekkenet har et ekstra langt halsstykke som er festet over ørene, dette betyr at halsen på hesten din også er fullstendig beskyttet. Halsstykket kan lukkes med 5 krok-og-løkke-lukninger.

For å beskytte mageområdet har dekkenet en mageklaff. Denne klaffen lukkes med 3 rette gjorder. Haleklaffen er litt lengre enn vanlig og har en elastikk for halen.

Sweet Itch-dekkenet med hette er tilgjengelig i størrelser fra 125 til 165 cm.

Vedlikeholdsveiledning
Maskinvaskbar
De fleste av våre produkter kan maskinvaskes på 30 grader. Vi anbefaler likevel å vaske den så sjelden som mulig og å bruke våre beskyttende vaskeposer for å bevare kvaliteten over lang tid. Vi anbefaler også å bruke profesjonelle maskiner (med større kapasitet) for å begrense skader som kan oppstå i trommelen til vanlige vaskemaskiner. For å tørke den, legg den bare ut på en solrik dag. Tørketrommel anbefales ikke.

Min side