Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Kentucky Half Pad Impact Equalizer Sheepskin 10mm -F- Black

Produktnummer: 21994001
EAN: 5407007539468
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Hva det gjør
Vår halvpute slagutjevner absorberer alle støt og balanserer dem jevnt ut. Dette avlaster ikke bare hestens rygg, men også ryggen til rytteren. På grunn av dette er puten utmerket for alle disipliner. Puten egner seg også for normal trening da den kontinuerlig utjevner trykket på hestens rygg. Det vil være enklere å slappe av og stramme musklene til hesten. Dette vil være til nytte under ridning fordi hesten kan bevege seg friere. På lang sikt bidrar dette til en fleksibel og mobil hest. Eventuelle støt generert av rytteren vil også absorberes, dette vil stabilisere salen og har ergonomiske fordeler for både rytteren og hesten.

Hvordan det fungerer
Sadelunderlaget er laget av minneskum og 3D-avstandsstykke. Kombinasjonen av disse materialene skaper en støtdempende pute. Mens minneskummet deler trykket likt og hele tiden tilpasser seg formen til hesten. 3D-avstandsstykket sikrer at ryggen ventilerer på grunn av dens luftgjennomtrengelige funksjoner. Ved å bruke disse materialene skapte vi en halvpute som er 20 til 30 % lettere enn de fleste andre puter tilgjengelig på markedet. Ikke bare er puten lettere enn andre, men den vil også få deg til å føle deg nærmere hesten og forbedre kommunikasjonen mellom deg og hesten din.

Hva er inni
Kentucky Horsewear brukte et minneskum som er kjent for sin bruk i hæren og som verneutstyr. Vi utviklet en halvpute som beskytter hesten din på samme måte. 3D-avstandsstykket er en 3D-bikakestruktur med en dempende effekt, som har støtdempende ytelser. Materialet er svært pustende og sørger for at hestens rygg ikke blir varm. Dette vil redusere eventuelle irritasjoner bak hesten.

Mankesnittet er laget av kunstskinn og gir komfort da hestens ryggrad har mindre trykk. For å sikre posisjonen til halvputen mens du sykler, er puten utstyrt med et silikongrepsmønster. Halvputen slagutjevneren er avsluttet med kunstig saueskinn på manken og baksiden av puten. Dette gir halvputen et elegant utseende.

Pleieguide for Half Pad Sheepskin Impact Equalizer
Half pad impact equalizeren kan vaskes på 30 grader. Fjern minneskum på innsiden av halvputen før vask. Ikke tørketrommel etterpå.

- Absorberer og balanserer trykk
- Får hesten til å bevege seg friere
- Ergonomiske fordeler for hester og ryttere
- Meget pustende og luftgjennomtrengelig
- Laget av høykvalitets minneskum og 3D spacer

Spesifikasjoner
Materiale Hukommelses skum, Silikon, Vegansk Lær, Vegansk Saueskinn
Vaskeinstrukser av produkter Vaskemaskin 30℃
Varenummer til leverandør 42587-01-S
Bruk Konkurranse, Trening
Pustende Ja
Lettvektig Ja
Støtabsorberende Ja
Anatomisk Utformet Ja
Min side