Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Kentucky Saddle Pad Bag

Produktnummer: 1607-master
Fra: inkl. mva.
Farge

Sadelunderlagposen er designet for å være både elegant og praktisk. Den er laget av solid 600D polyesterstoff med en vanntett coating, som sikrer holdbarhet og beskyttelse for dine sadelunderlag. Den kunstige lærpipingen gir en fin finish til designet.

Posen er spesielt utviklet for å gi lagringsplass til omtrent 3 til 5 sadelunderlag. Den er spesielt nyttig for oppbevaring av underlag etter vask eller under transport, da den hjelper til med å holde dem tørre og rene. Dette gjør den til en ideell følgesvenn på stevner, der du kan holde underlagene i upåklagelig stand.

Selv om posen gir beskyttelse mot fuktighet og skitt, er det viktig å merke seg at den ikke eksplisitt nevner beskyttelse mot hundeurin. Det anbefales å håndtere eventuelle hendelser relatert til kjæledyr separat og ta hensiktsmessige tiltak for å sikre renslighet.

Alt i alt tilbyr Sadelunderlagposen en praktisk løsning for organisering og beskyttelse av dine sadelunderlag, slik at du kan opprettholde kvaliteten og renheten deres.

Spesifikasjoner
Vaskeinstrukser av produkter Ikke Tørketrommel, Vaskemaskin 30℃
Bruk Transport, Stallen
Vanntett Ja
Smussavvisende Ja
Min side