Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Kentucky Saddle Pad Metal Chain Jumping

Produktnummer: 2446-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Sjabraket Metal Chain har et flott utseende som vil få deg til å skille deg ut ved hver ridetur eller konkurranse.

  • Fiskebensquiltning
  • Ingen salstropper, kun gjordstropp
  • Iridescent dobbel kanting med metallkjede i midten som ser stilig ut

Hva er spesielt Metallkjeden omgitt av en iriserende kanting tilfører et preg av eleganse og stil til ditt utseende. Sjabraket har en lærlogo på venstre side, plassert høyt nok til å brodere din egen logo om nødvendig.

Stoffer og materialer Dette sjabraket har en unik fiskebenspolstring og er laget av et materiale som enkelt absorberer fuktighet og er svært pustende. Sjabraket Metal Chain gir utmerket demping mellom hestens rygg og salen samtidig som det beskytter mot friksjon.

Form og størrelse Sjabraket Metal Chain er tilgjengelig i dressur- og sprangform. Dens anatomiske form frigjør manken og unngår trykk og friksjon. Sjabraket har ingen irriterende stropper for å feste til salen, kun en nylonstropp for gjorden.

Vedlikeholdsguide Maskinvaskbar De fleste av våre produkter kan vaskes i maskin på 30 grader. Vi anbefaler likevel å vaske så sjelden som mulig og bruke våre beskyttende vaskeposer for å opprettholde kvaliteten over tid. Vi anbefaler også å bruke profesjonelle maskiner (med større kapasitet) for å begrense skader forårsaket av trommelen i vanlige vaskemaskiner. For tørking, legg den bare ut på en solrik dag. Tørketrommel anbefales ikke.

Min side