Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Kentucky Saddle Pad Plaited 3D Logo Jumping

Produktnummer: 2414-master
Fra: inkl. mva.
Farge

Salunderlaget Plaited 3D Logo gir et sofistikert og stilig utseende med sitt pregede 3D-logo.

- Nytt design
- Unikt quiltmønster
- 3D-logo på hver side
- Plass til å brodere

Hva som er spesielt
Salunderlaget Plaited 3D Logo gir utmerket demping mellom hestens rygg og salen samtidig som det beskytter mot friksjon. 3D-logoen på hver side, plassert nederst på salunderlaget, gir muligheten til å brodere ditt eget logo hvis ønskelig. Dette salunderlaget er tilgjengelig i flere farger som du kan kombinere med våre fluehetter for et totalt stilig Kentucky-utseende.

Stoffer & materialer
Salunderlaget har et unikt quiltmønster. Fôret i salunderlaget er en blanding av bomull og polyester som enkelt absorberer svette og er veldig pustende.

Form & størrelse
Salunderlaget Plaited 3D Logo er anatomisk formet og sørger for at manken er fri, for å unngå trykk og friksjon. Det har ingen irriterende stropper for å feste til salen, kun en nylonstropp for gjorden. På grunn av den anatomiske formen og mykt fôr, vil ikke salen bevege seg under ridning. Dette salunderlaget er tilgjengelig i dressur- og sprangform.

Vaskeguide
Maskinvaskbart
De fleste av våre produkter kan vaskes i maskin på 30 grader. Vi anbefaler imidlertid å vaske det så sjeldent som mulig og å bruke våre beskyttende vaskeposer for å opprettholde kvaliteten over lang tid. Vi anbefaler også å bruke profesjonelle maskiner (større kapasitet) for å begrense skade på grunn av trommelen i den normale vaskemaskinen. For å tørke det, legg det bare ut på en solrik dag. Tørketrommel anbefales ikke.

Min side