Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Saddle Pad Velvet Pearls Jumping

Produktnummer: 2182-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

  • Vår berømte fløyelsstoff
  • Perledetaljer
  • Hurtigtørkende og svært pustende
  • Fôr av bomulls- og polyesterblanding
  • Ingen irriterende stropper å feste til salen

Hva som er spesielt Laget med bare de beste materialene, er Saddle Pad Velvet Pearls ikke bare behagelig for øyet, men også for hesten din å ha på seg. Saddle pad-en kommer i forskjellige farger for å matche ethvert hestetype.

Stoffer og materialer Utsiden av salteppet er laget av vår berømte og myke fløyelsstoff i fiskebensquiltet mønster. Kantbåndet er avsluttet med elegante perler. Fôret i salteppet er en blanding av bomull og polyester som enkelt absorberer svette og er svært pustende.

Form og størrelse Saddle Pad Velvet Pearls har ingen irriterende stropper å feste til salen. For å holde seg på plass under salen er innsiden av teppet vaffelstrukturert. Denne vaffelstrukturen er hurtigtørkende og gir en støtdempende effekt under salen. For å sikre at perlene ikke skader støvlene dine, er det en spesiell perleutskjæring ved siden av gjordstroppene. Kunstlær-logo-patchen er plassert litt høyere på salteppet, slik at det fortsatt er plass til broderi.

Vedlikeholdsguide Når hesten din svetter mye under trening, anbefaler vi at du vasker salteppet oftere, da tørket svette kan forårsake gnagsår. Saddle Pad Velvet Pearls kan vaskes på 30 grader. Vi anbefaler å bruke en vaskepose for å unngå at perlene skader. Ikke tørketrommel.

Spesifikasjoner
Materiale Vegansk Lær
Vaskeinstrukser av produkter Ikke Tørketrommel, Vaskemaskin 30℃
Tekstil brukt i produktet Perler, Velvet
Bruk Konkurranse, Trening
Pustende Ja
Min side