Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Half Pad Correction Impact

Produktnummer: 2197-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse (mm)

Hva det gjør
Halvputekorreksjonsstøtet brukes til å forbedre tilpasningen og balansen til salen. Denne puten er perfekt å bruke for yngre hester eller hester som endrer seg mye i kroppsform fordi du hele tiden kan korrigere salposisjonen på hestens rygg. Halvputen har en støtdempende funksjon for å filtrere alle ujevnheter under kjøring. Dette gir en bedre rideopplevelse for både hest og rytter. Siden salen er mer passende og støtene absorberes, vil musklene til hesten føles lettet og kan bevege seg friere. Rytteren vil oppleve en mer stabil sal som har flere ergonomiske fordeler.

Hvordan det fungerer
Takket være de 6 filtinnleggene kan du justere halvputen helt etter behovene til hestens rygg. Dette vil gjøre salen mer passende og gagne hestens rygg på lang sikt. For å absorbere støt brukte vi ikke bare filtlag, men vi forsynte puten med støtdempende minneskum og vårt 3D-avstandsmateriale. 3D-avstandsstykket har en støtdempende gel for å absorbere all støt under kjøring. Ved å bruke disse enestående materialene skapte vi en korreksjonspute som er 20 til 30 % lettere enn de fleste andre puter tilgjengelig på markedet. Ikke bare er puten lettere enn andre, men den vil også forbedre kommunikasjonen mellom deg og hesten din ettersom salen er mer passende og du fortsatt har nær kontakt.


Hva er inni
Korreksjonsputen har 3 lommer på hver side fylt med 3 filtlag i forskjellige tykkelser (2mm, 3mm og 4mm). Lagene kan kombineres eller brukes separat avhengig av korrigeringen du trenger fra 2 mm til 9 mm. For å minimere trykket på salen og for å maksimere støtdemping er halvputen inkludert med et 10 mm minneskum. Dette minneskummet er kjent for sin beskyttelse i hæren og for ekstremsport, dette vil sikre den beste beskyttelsen for hestens rygg. Takket være den dempende effekten til 3D-avstandsstykket, er korrigeringsputen svært pustende og luftgjennomtrengelig for å unngå at hestens rygg varmes opp.

Mankesnittet er laget av kunstskinn og gir komfort da hestens ryggrad har mindre trykk. For å sikre posisjonen til halvputen mens du sykler, er puten utstyrt med et silikongrepsmønster.

Pleieguide for Half Pad Correction Impact
Fjern filtlagene på innsiden av halvputen. Halvputen kan nå maskinvaskes på 30 grader. La halvputen lufttørke etterpå. For det beste resultatet anbefaler vi å konsultere en salmontør, osteopat eller veterinær for å justere shimsene til riktig tykkelse.

- 6 innerlommer, som er lett justerbare
- Tykkelse på filtlag fra 2 mm til 9 mm
- Støtdempende funksjon
- Ergonomiske fordeler for rytter og hest

Spesifikasjoner
Materiale 3d Spacer, Hukommelses skum, Silikon, Vegansk Lær
Vaskeinstrukser av produkter Vaskemaskin 30℃
Bruk Konkurranse, Trening
Pustende Ja
Lettvektig Ja
Støtabsorberende Ja
Anatomisk Utformet Ja
Min side