Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Skin Friendly Saddle Pad Velvet SJ

Produktnummer: 2351-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

  • Ekstremt myk
  • Vegansk saueskinn
  • Fløyelsmyk overflate
  • Unngår friksjon fra salen
  • Perfekt for hester med sensitiv hud
  • Spine Free

Hva som gjør den spesiell Møt den mykeste salunderlaget på markedet! Skin friendly saddle pad velvet kombinerer vårt berømte fløyelsmyke salunderlag og det hudvennlige salunderlaget. Det unngår friksjon fra salen og gir et elegant utseende til enhver tid. Laget av bare veganske materialer, er dette salunderlaget 100% dyrevennlig.

Stoff og materialer Med en linning av vegansk saueskinn på manken og ryggen gir dette salunderlaget utmerket støtdemping og unngår gnaging på hestens rygg. Dette er spesielt behagelig for hester med sensitiv hud. Utsiden av salunderlaget er laget av myk fløyelsstoff og salunderlaget er quiltet i en stilfull fishbone quilting.

Form og størrelse Skin friendly velvet salunderlag er tilgjengelig i både sprang og dressur fasonger. Det er bare en gjordstropp, så det er ingen irriterende stropper foran salen. Kentucky-logoen er plassert litt høyere, slik at det er fortsatt plass til broderi.

Vedlikeholdsråd Vi anbefaler å vaske salunderlaget regelmessig for å unngå gnaging fra svette eller skitt. Både fløyels- og vegansk saueskinnstoffet tåler vaskemaskin. Vask salunderlaget på 30 grader og la det henge til tørk.

Spesifikasjoner
Materiale Vegansk Lær, Vegansk Saueskinn
Vaskeinstrukser av produkter Ikke Tørketrommel, Vaskemaskin 30℃
Tekstil brukt i produktet Velvet
Bruk Konkurranse, Trening
Myk mot pelsen Ja
Pustende Ja
Støtabsorberende Ja
Min side